Om oss

Maxitryck & Brodyr ligger centralt i metropolen Bodafors, företaget startades 1995 och vi har samlat på oss rejält med erfarenhet i branschen genom åren. Vi kan erbjuda det mesta inom profilkläder, yrkeskläder, företagsgåvor och give aways. Vi trycker och broderar själva här i "högkvarteret", vilket gör att vi även kan göra mindre volymer till rimliga priser. Du är varmt välkommen att besöka oss på plats och kolla in vår utställning.

Sortimentet

På vår nya hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi vill tillsammans med er hjälpas åt att stärka ert varumärke eller företagsnamn. Vi hjälper er att plocka fram ett komplett profilprogram som passar för just ert företag.

Utställning

Vi är extra stolta över vår nyrenoverade utställning, där vi visar många av våra produkter, Vill du klämma och känna är du välkommen in till oss på Köpmannagatan 4.

Egen förädling

Vi tar fram plagget ni söker, trycker eller broderar det "här i huset". Ett effektivt och lönande koncept, framförallt för er som kund! Inga dyra frakter till och från tryckerier som ska smygas in i priset för den färdiga produkten...

Öppettider

Måndag - Torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-15:00

Korta fakta

Bolagsnamn
Maxi Tryck & Brodyr Aktiebolag
Org.nummer
5565152062
Telefonnummer
0380 - 370550
E-postadress
info@maxitryck.se